Ακύρωση παραγγελίας – Πολιτική επιστροφών

 

Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης λαμβάνει χώρα χωρίς καμία επιβάρυνση και το διατηρεί μόνο το φυσικό πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του καταναλωτή, κατά τη σύναψη της εξ’ αποστάσεως σύμβασης πώλησης. Στην έννοια του καταναλωτή, περιλαμβάνονται όλα τα φυσικά πρόσωπα που πραγματοποιούν αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, με σκοπό την προσωπική χρήση και όχι την επίτευξη των επαγγελματικών και επιχειρησιακών στόχων ή στο πλαίσιο αυτών. Το δικαίωμα υπαναχώρησης έχει διάρκεια δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες, αρχής γενομένης από την επομένη της ημέρας παραλαβής.

 

Ο πελάτης ασκεί εγγράφως το δικαίωμα υπαναχώρησης, συμπληρώνοντας το σχετικό Έντυπο Υπαναχώρησης, και το αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας μας orders(@)aroma112.gr ή στη ταχυδρομική διεύθυνση Λ.Αγιου Δημητρίου 80, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 41

 

Σύμφωνα με το άρθρο 3ιβ του ν. 2251/1994 – Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης, το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις, δεν ισχύει όσον αφορά: ε) την προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση·

 

Ως εκ τούτου, τα είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης σώματος επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Τα αρώματα, οι υγρές βάσεις μακιγιάζ  και τα βερνίκια νυχιών  δεν επιστρέφονται.

 

Περαιτέρω, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας, μαζί με την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την αρχική παράδοση του. Εμείς αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και πάντως εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς.

 

• Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία δε χωρεί αντικατάσταση ή δεν επιθυμείτε πια αντικατάσταση, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

• Οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σας εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

• Στην περίπτωση δικού μας λάθους σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας ενώ με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.